sâmbătă, 18 aprilie 2009

In pregatiri

Ador orice prilej sa ma intalnesc cu cei dragi in care sa fie vorba de mancare aleasa, de muzica veche si de atmosfera de sarbatoare. Nici nu trebuie sa fie un eveniment special ca noi sa ne bucuram de putinul timp petrecut unii cu altii mai ales de cand singurul copil al unei familii numeroase in parinti a plecat in capitala sa invete carte si sa faca ceva cu viitorul maret ce ii sta in fatza. Craciun a fost, Revelion a fost, 1 si 8 martie au trecut cu bine , tot ce urma era Pastele. Una din marile sarbatori crestine de peste an e in fiecare an motiv de adunare generala familiala. Cu mic, cu mare framantam si coacem cozonaci si pasca,ne manjim pana dupa coate cu vopsea de oua, sucim si fierbem sarmalute in foi de vita si de varza si pregatim cu mare drag carnea de friptura sa sfaraie gratarele. Rasfatul culinar si oamenii dragi ne fac pe toti sa uitam de probleme si suparari si sa ne bucuram de fiecare moment petrecum laolalta.

Astept sa curga mesajele cu lumina care ne calauzeste,cu minunea acestei sarbatori, sabloanele de inspiratie evlavioasa sau comica. Trebuie sa apreciem intentia totusi.

Profit de moment si eu sa va urez tuturor un Paste luminos, cu intelegere si voie buna, cu masa imbelsugata si cu cei mai minunati oameni alaturi.

vineri, 17 aprilie 2009

Ciao bella

Azi e ultima mea zi de munca la Alvarion. Primul job serios, prima responsabilitate adevarata. Cu noroc si indemanare acum 6 luni am ajuns aici. Doamne cat imi place cum miroase aici, si spun asta pentru ca e lucrul care mi-a placut prima data aici, inainte sa fiu chiar de a locului. Am cunoscut oameni minunati, am primit sfaturi de care o sa tin cont, am invatat multe si marunte, dar cel mai important e ca am simtit ca fac parte din ceva mult mai mare si mai important ca mine si era minunat. Plec cu inima stransa dar las in urma bomboane ca sa fie acelasi gust dulce ca de obicei.

Ciao bella, te pup.

PS1:sper sa nu plang ca un copil prost ce sunt. Detalii in PS2.
PS2:nu am plans deloc. sunt mandra de mine.
Si o melodie de suflet

marți, 14 aprilie 2009

Ai grija de tine

Ce e rau in a fi egoist si a te gandi la binele tau inainte de a celorlalti? Crezi k daca iti pasa mai mult de x, y, z traiesti mai mult, mai bine si mai linisit? pe naiba. Cu cat te consumi mai mult pentru problema altuia, cu atat faci ca totul sa devina mai grav, mai trist, mai profund si mai dureros decat e deja. Nu pledez pentru indiferenta, ci pentru moderatie. Dar oare nu e obsurd sa ceri moderatie in dragoste, in ura, in durere, in intelegere si compasiune? Astea nu sunt cumva sentimente ce nu pot fi masurate si controlate? Si totusi care e limita peste care nu trebuie sa trecem , dar la care trebuie sa ajungem pentru ca suntem oameni ? Cand e prea mult si cand e destul? Cand e cazul sa iti pese mai mult de cel de langa tine mai mult decat iti pasa de linistea ta? Cine merita sa iti pese mai mult? Cine nu merita, de ce nu merita? Si m-as putea intreba pana maine, si m-am putea gandi numai la asta si nu as face altceva decat sa nu ajung la nici o concluzie, exact ca inainte sa ma apuc sa scriu, insa as fi plina de intrebari si de resentimente.
Prefer sa ma gandesc la mine, la weekend, la mare . Prefer sa ma gandesc la nimic si nimeni fara sa ii pierd pe cei dragi din ochi.

sâmbătă, 11 aprilie 2009

La multi ani!

Azi e ziua mamei mele si cu ocazia asta vreau sa ii urez sa traiasca 121434678190 de ani. Sa fie sanatoasa, sa aiba grija de ea si de noi toti care traim prin ea. Sa intinereasca pe zi pe trece, sa fie mai frumoasa ca toti sfintii, mai vesela ca toate mamele si mai linistita ca un copilas. Sa ii stea perdeaua perfect in fiecare zi, sa nu apara scama pe nici un covor, sa vina putin lumina si sa ii mearga netu struna. Sa aiba in grija toti oamenii care trec pe langa ea macar cu aceeasi dragoste care a afisat-o pana acum si pe noi sa ne iubeasca macar jumate cat ne iubeste acum. Sa zambeasca in fiecare zi cu ochii si sa spuna cele mai alese cuvinte de fiecare data cand vorbeste. Sa ma ierte ca nu sunt langa ea decat sufleteste si sa ma inteleaga in continuare ca cea mai buna prietena ce imi este.

La multi ani draga mea mama. Te iubesc.

joi, 9 aprilie 2009

sa fie weekend

Astenia isi face de cap cu mine si imi da tot felu de stari ciudate: ba mi-e cald, ba nu am stare, ba nu dorm, imi vin tot felu de idei ciudate in cap( a se citi postul cu pepenii) dar mai ales am un chef nebun sa petrec. Nu am stare , vreau sa ies cat mai mult, nu conteaza unde si cu ce ocazie, important e sa nu stau in casa si sa nu stau locului. Am avut o tentativa de miercuri in club insa se pare ca numai pe mine ma energizeaza in asa masura primavara. O data in viata ai 20 de ani( adica de vreo 365 de ori), acum e momentul sa profitam cat mai mult.

PS: ieri am fost la film :"Fast and Furious 4". Pentru fanele Vin Diesel: se merita sa mergeti la film si sa investiti in bilet. Masini frumoase, barbati interesanti, femei numai bune.
Vizionare rapida.

miercuri, 8 aprilie 2009

Hai la pepeni

E criza , toata lumea stie,ne invadeaza nebunia asta in presa, pe Tv si mai ales in portofel unde toti suferim crunt. Mai putine sucuri, mai putine iesiri in club, mai putine haine si posete sau poate nu.
Asa a aparut ideea cu bostanaria. O sa vina vara, o sa fie cald, pepenii oricum se vand bine si de ce sa nu profitam si noi de asta.
"La pepenii mari" se va numi "firma". Vanzatoare, vreo 2-3 fete inzestrate foc de natura, cu maieuri cat mai mulate care sa ia pepenii de jos cu pasiune si sa tina strans la piept pentru a-i incerca . Iti vor da sa gusti tzarusul rosu sa te minunezi de dulceata si roseata pepenilor nostri. Si asa vrem sa mergem la mare, de ce sa nu ne mutam cu taraba la caldura sa ajutam sutele de oameni insetati. Va fi muzica, va fi lume multa in jur si vor fi cei mai cautati pepeni de pe litoral( cel putin asa e in plan).

Pana atunci nu pot decat sa astept si ma gandesc la pepenii mari..

PS: se cauta actionari..:D

marți, 7 aprilie 2009

Crycry-jurnal de pitzipoanca pe criza

Sarmana Cycy e distrusa. De cand cu criza trebuie sa plateasca intrare la club ca l-au dat afara pe gorila cu care s-a cuplat ea in liceu pe vremea cand nu era nici asa "frumoasa" si nici atat de faimoasa. Fraierul cu care se cuplase pentru masina i-a dat papucii dupa ce i-a trantit ultimul model de bemveu intr-un pom din cauza ca isi admira modelul de pe unghiile false de 5 cm cu o viteza de 120km/h. Tati deja e in faliment, vacile nu mai dau lapte, gainile se oua rar. Nu mai are bani de extensii asa k a ramas cu matura ei naturala decolorata la maxim pe care si-o intinde cu placa acasa. Gata cu saloanele, cu tratamentele corporale, cu sala de fite, cu masina la scara. Nici nu stia ca pe tocuri de 12 e atat de greu sa mergi.

Au prins-o controlorii pe RATB ca se asezase in fata langa sofer fara bilet. Sa o dea jos si alta nu. Noroc ca era cu tencuiala pe fata si mai facea si ea din ochi la unu, la altu si si-au facut mila. Era a doua oara in viata ei cand folosea autobuzul si ea stia ca plata e inainte sa te dai jos din masina , nu inainte sa urci in ea.

Si-a modificat pagina de HI5. Acum e mai golasa ca niciodata, mai extrovertita si mai deschisa noilor provocari mai ceva ca un alpinist inainte sa urce pe Everest.Si-a pus si poze de la locul de munca: s-a angajat ca animatoare ca altceva oricum nu stia sa faca. Fetele sunt de treba, stiu care e mersu si o mai invata si pe ea cum sa faca sa aiba cat mai mult succes. Acum ca e singura , trebuie sa isi gaseasca repede un inlocuitor pana nu vine chiria ca ramane pe strazi mititica. Mosneagul care mereu o ajuta la greu a dat ortu popii cand a vazut ca factura pentru micile cumparaturi facute de ea la Viena. Nu e vina ei ca i-a dat cardul si a spus sa isi cumpere ceva frumos.

Acum noroc ca vine caldura. Nu mai da bani pe haine ca si-a luat destule batiste cu care sa se imbrace anul trecut.

ASStenie!!!!

Pe cat am asteptam primavara si caldura si pe cat ma bucur sa vad ca s-a schimbat vremea, pe atat sunt de irascibila acum. M-a trasnit astenia cum era mai prost: nu pot dormi, nu pot manca mare lucru si sunt mai tanara si nelinistita ca cei din faimsul serial cu 12243890 de episoade.

Tot ce pot sa fac e sa astept sa treaca toata nebunia asta si intre timp sa ma bucur cat mai mult de agitatia din mine si din jur. Imi propun totusi sa investesc din energie in micul meu blog lasat aproape in paragina de ceve vreme.

Buna, sunt Ioana si sufar de astenie!