sâmbătă, 15 martie 2008

chelesc!!!

ma chinui de ceva timp sa nu imi mai tai podoaba capilara lunar sau atunci cand ploua pentru ca am o noua obsesie :vreau parul lung.nu ca nu ar fi deja destul de lung, dar obsesia ma face sa o iau razna si sa vreau mai mult.ma duc la tuns cam la 3 luni pt o reimprospatare si am o frica mai ceva ca la dentins .ma duc la aia si ii spun:"va rog frumos luati cat mai putin posibil.va dau bani daca puteti sa nu luati deloc din el dar sa arate bine".se uita la mine femeia ca la un copil mic si spune dulce cu un aer matern:"uite ce putin am taiat.nici nu se vede.uite mai iau putin si e gata."
ies de acolo si sunt convinsa ca nu se vede nimic schimbat si totusi sunt mereu indignata cand nimeni nu observa.la fel si cu vopsitul.am parul negru ca cioara dar il vopsesc aceeasi culoare.sa fie mai negru.tata mereu imi spune ca nuanta asta noua ma prinde cel mai bine.
marea mea problema este ca ma chinui in van.imi cade valuri valuri ca unui barbat cu predispozitie spre chelie pe la varsta de 28 de ani.cand dau cu aspiratorul ma uit la el cu jale.il strang cu grija ca si cand inca ar fi al meu.ma gandesc sa il vand.din cat a cazut pana acum faceam vreo 3 peruci mai chele.
mi-e frica ca intr-o zi o sa ajung ca basescu cu o suvita mai lunga si atat.o sa o dau cu balsam,o sa intind cu placa,o sa o dau dupa ureche si o sa o prind cu diferite modele de clamite dupa o tapare in prealabil.o sa imi iau si o diadema sa nu imi intre in ochi .o sa o tund in scari pe dedesubt sa aiba volum.din cand in cand o sa o pun pe 2 biguduri mari ca se poarta buclele lejere(cam prea lejere avand in vedere desimea parului). o sa imi fac un coc de nasa tip fund de bondar( ceva gen Amy Winehouse.nu stiu inca cum ar fi posibil dar o sa incerc).ma gandesc si la niste suvite pentru miscare(asa spune mereu geta voinea..:D).extensiile nu cred ca am de ce sa le prind.poate atunci o sa ma vopsesc blonda ca nu ar fi atat de mult par de stricat.
am incercat toate solutiile.de la sampoane din farmecii la zemuri din plante si ceauri babesti.te dai in cap cu alea si mirosi o saptamana a urzica si papadie.macar daca ar functiona.am luat si pastile dar singurul lucru are mi-a crescut era greutatea.
cine stie solutii..va rog..nu cred ca ma prinde lookul basescian

8 comentarii:

Anonim spunea...

pai daca il vopsesti si tai des si fara rost ... normal :)

Iohonney spunea...

vopseaua nu are amoniac si il intareste pentru ca adauga firului de par un strat protector.o fac pentru binele lui..:D.cat despre tuns ,e recomandat la 3 -4 luni sa se taie varfurile pentru a creste sanatos.

Anonim spunea...

eu zic de acum...in loc sa strangem parul cu aspiratorul...il strangem fir cu fir....si il dam celor care pun afise pe stalpuri "cumpar par"...:))....macar sa luam niste bani...cu care sa-ti cumperi tratament...:)))

Anonim spunea...

deci e clar ca e fenomen general.toata lumea isi pierde pleata eu si bia included. sa vezi cand strangi smocuri de pe parchet si te intrebi de unde mai are de cade?!?!

Ame spunea...

ulei de ricin ...:D

Iohonney spunea...

cu ulei de ricim m-am dat si pe cap si pe gene.am citit eu ca o sa imi creasca mai ceva decat cele false.deja ma imaginam cum trebuie sa le mai tund pentru a vedea in fata.putina usturime si atat.cat de credule sunt fetele..:D

Anonim spunea...

forcapil...sunt niste pastilutze pt par si unghii,un tub este pt o cura de 3 luni,si se recomandao cura primavara si una toamna....pe mine m-au ajutat,acum depinde de organismul fiecaruia(costa cam 1 mil jum tubul):D

alinabubuianu spunea...

Eu am avut o perioada cand mi-a cazut parul foarte tare - aveam probleme la serviciu, propria-mi nunta de organizat, probleme cu banii...etc. La inceput nu am bagat in seama, dar pe parcurs, vazand ca-l adun cu pumnul de pe jos si dorind sa am la nunta un par frumos, nicidecum o freza basesciana (cum spuneai tu, am inceput sa ma interesez pe net si pe la prieteni de un tratament eficient. N-aveam nici bani si nici timp sa ma apuc sa testez toate tratamentele de care auzeam. O prietena de-a mea care avusese aceeasi problema cu parul ca mine, mi-a recomandat sa incerc tratamentul de pe site-ul www.tratamentchelie.aaz.ro - am sunat, am discutat cu o doamna tare draguta care mi-a explicat cum se aplica tratamentul, am facut comanda si l-am folosit. Parul a incetat sa-mi mai cada dupa doar 2 saptamani de aplicare ( ma dadeam cu el de 2 sau 3 ori/saptamana...nu mai stiu exact ). Eu il recomand cu toata increderea!