sâmbătă, 18 aprilie 2009

In pregatiri

Ador orice prilej sa ma intalnesc cu cei dragi in care sa fie vorba de mancare aleasa, de muzica veche si de atmosfera de sarbatoare. Nici nu trebuie sa fie un eveniment special ca noi sa ne bucuram de putinul timp petrecut unii cu altii mai ales de cand singurul copil al unei familii numeroase in parinti a plecat in capitala sa invete carte si sa faca ceva cu viitorul maret ce ii sta in fatza. Craciun a fost, Revelion a fost, 1 si 8 martie au trecut cu bine , tot ce urma era Pastele. Una din marile sarbatori crestine de peste an e in fiecare an motiv de adunare generala familiala. Cu mic, cu mare framantam si coacem cozonaci si pasca,ne manjim pana dupa coate cu vopsea de oua, sucim si fierbem sarmalute in foi de vita si de varza si pregatim cu mare drag carnea de friptura sa sfaraie gratarele. Rasfatul culinar si oamenii dragi ne fac pe toti sa uitam de probleme si suparari si sa ne bucuram de fiecare moment petrecum laolalta.

Astept sa curga mesajele cu lumina care ne calauzeste,cu minunea acestei sarbatori, sabloanele de inspiratie evlavioasa sau comica. Trebuie sa apreciem intentia totusi.

Profit de moment si eu sa va urez tuturor un Paste luminos, cu intelegere si voie buna, cu masa imbelsugata si cu cei mai minunati oameni alaturi.

Niciun comentariu: