marți, 5 ianuarie 2010

Brrrrr si muzica la metrou

A venit iarna, toti stim asta, nu vin cu noutati. Frig si mormane de gheata peste tot. Mocirla si zapada murdara topita de pe cizme pana la palarie.Numai stropi si noroi ep papuci de poti sa cresti o planta cu pamantul care il dai jos de pe cizme. Manusile, fularele si caciulile au devenit acesoriile "must have" daca nu vrei sa degeri pana in statia de autobuz.
In fiecare dimineata ma trezesc si vad ca e soare. Ma mint ca nu e foarte frig. Ies din bloc si instant simt cum imi cad urechile si degetele de la maini. Nu ca nu as avea ce sa imi pun pe cap, dar caciula care mi-am luat-o imi lasa o dunga ciudata pe frunte ( arata ca Chuckie dupa primele cuseturi) si de aceea trebuie purtata numai daca nu sunt nevoita sa o dau jos undeva public.
Iarna mi se pare frumoasa numai din casa de la caldura si cum cei 3 elementi ai caloriferului meu mai mult stau decat aduc aport termic in camera, resimt bucuria temperaturilor scazute peste tot. Slava cerului cu sosonii de lana a pitulicei blonde ca de nu, acum eram fara degete la picioare.

Azi am pornit ca in orice alta zi spre munca, cu castile in urechi si cu 3 foi de curs in geanta. Butonul de shuffle era activat insa varietatea muzicala aleasa de aparat a fost una foarte draguta. La Dristor mai aveam putin si dansam intre magistrale. La Unirii a urcat un domn cu o chitara. A cantat divin 3 melodii si daca nu as fi aruncat o privire scurta spre el as fi putut jura ca era un tanar italian care studiaza la Conservatorul din Bucuresti. Si uite asa lucrurile marunte imi schimba ziua.

Sa aveti o zi cat mai placuta :)

Niciun comentariu: