vineri, 30 ianuarie 2009

Slava cerului, a trecut sesiunea

Au fost doua saptamani.Nici mult, nici putin in timpul real, insa pe perioada sesiunii timpul capata noi conotatii si dimensiuni. Cand mai ai de tocit pare ca trece imediat, ca nu ai indeajuns niciodata. Cand vine de somn , se micsoreaza la maxim, se strange ca un covring si oricat ai incerca si oricat ai dormi parca ar mai merge o ora de somn in plus.
Ba te doare capu de la prea mult somn, ba de la cafea, ba de la citit. Oricum o iei nu iesi bine.
Si timpul variaza in functie de materie. Cu cat e mai plictisitoare, cu atat ti se pare ca ai invatat mai mult(ca si timp), desi inca mai esti la prima pagina, primele doua paragrafe pe care le citeste a n-a oara pentru ca mereu ti se pare ca nu ai inteles(asta pentru ca te gandesti la somn sau la mancare).

Pentru ca invatatul e ca gripa si simptomele prin care organismul de apara sunt din ce in ce mai diversificate te poti trezi cu asa ceva pe cap:
  • te ia cu foame,(atat de foame incat ti se pare ca daca nu mananci atunci nici un cuvant nu mai poti citi, si oricum mereu esti de parere ca mai bine se invata pe stomacul plin) . Poti experimenta in aceasta perioada tot felul de pofte ciudate, care te determina sa lasi totul, sa cobori pana jos, sa gatesti juma de zi. Nu te impacienta. Nu s-a trezit in tine spiritul matern, ci pur si simplu e inca o scuza sa nu mai inveti.

  • Ca si fata mereu se poate intampla sa iti dai seama ca nu ai manichiura sau pedichiura la zi, ca trebuie neaparat sa mergi la epilat, ca ai nevoie urgenta de un pensat, ca tre sa iti tunzi varfurile, ca iti intra bretonul in ochi, ca tre sa mergi la sala etc etc. Stai linistita, nu ai devenit femeia grotelor intre timp. In principiu ti se pare(acum depinde de fiecare in parte). Arati foarte bine, mai bine ca de obicei pentru ca de cand a inceput sesiunea te tot ingrijesti numai ca sa fugi de carti.

Daca totusi ai avut curajul de a te apropia de morman, ai facut-o doar ca sa il muti de colo colo sa ti se para ca totusi ai facut ceva. Le mai iei in mana, te mai uiti prin ele rasfoind cu frica si putina greata, le pui la loc ca mai incolo sa o iei de la capat.

Slava cerului acum totul a trecut. Am trecut prin clipe grele alaturi de negociere comerciala, comportamentul consumatorului si tehnici promotionale. Econometria a fost aproape o placere.

Bafta celor putini care ati ramas inca de torturat, spor la odihna , note cat mai mari si restante cat mai putine.

2 comentarii:

Ame spunea...

adauga:dorinta brusca de a face 'luna' casa ,k altfel nu poti nene sa inveti dc e dezordine.am invatat feng shui in sesiunea asta :D

Iohonney spunea...

o..da
mea culpa ca pe asta am omis-o