luni, 28 septembrie 2009

Vise, vise si iar vise

In ultima perioada sunt terorizata de propria imaginatie, mai precis de visele din timpul noptii. Ziua daca dorm nici nu visez dar noaptea deja incepe sa ma sperie.
Am inceput cu un scenariu din filme de groaza cu un hol lung cu o lumina difuza si un bec care palpaia cand de colo dintr-o usa iese un nene chel cu fata cam scrijelita( ca sa nu spun taiat crunt si sangerand abundent). M-am trezit toata sufoacata si aproape plansa de mi-au trebuit minute bune pana sa revin la un ritm normal al schimbului de aer cu exteriorul.
Urmatoarea paţanie a fost o minunatie de gravida(eu) cu un copil ingrat pe care il tineam ulterior in brate. Daca iei si cauti sa interpretezi in orice dictionar de vise "copil" e de rau. Problema e ca acest simbol se tot repeta.
Aseara de exemplu am visat ca eram cu Simo in Arad, numai ca nu era Arad ci o cocina de porci si tot incercam noi sa gasim un club. Urcam intr-un taxi cu un nebun, ala pleaca cu portierele deschise conducand ca un demenet. Intr-un final ne lasa sa coboram, si urcam la ultimul etaj a unei cladiri in paragina. Acolo era un cuib de drogati care "miroseau" tot felul de prafuri. O iau pe Pitu de mana si pornim spre altceva ca ea nu voia nicicum acasa. Ajungem la cealatalta bodega unde erau numai mormare de moloz, niste scari subrede si in spatele meu apare un caine lup imens( sper sa insemne ca dusmanii in mananca cu drag din posterior :D). Plecam de acolo dar pe drum ne oprim intr-o casa straina cica sa ne ascundem. Simo dispare si ma trezesc singura in casa bizara unde vad un bebelus(iar...).Eu incercam sa sun disperata dupa ajutor, nimeni nu venea dupa mine, din cauza zgomotului se trezeste toata casa si vin pe rand spre mine.
Ma trezesc iar in sufocare si dupa ceva timp imi fac curaj sa adorm la loc. Acum sunt o decoratoare nebuna si extrem de agitata care e mereu in graba si in miscare. Totul era negru si murdar iar eu nu faceam altceva decat sa imi tip nemultumirea intr-una. Astfel am ajuns sa ma trezesc ca un popandau la 6 jumate fix.

Macar am ajuns cu o ora mai devreme la munca.

Niciun comentariu: