marți, 7 aprilie 2009

Crycry-jurnal de pitzipoanca pe criza

Sarmana Cycy e distrusa. De cand cu criza trebuie sa plateasca intrare la club ca l-au dat afara pe gorila cu care s-a cuplat ea in liceu pe vremea cand nu era nici asa "frumoasa" si nici atat de faimoasa. Fraierul cu care se cuplase pentru masina i-a dat papucii dupa ce i-a trantit ultimul model de bemveu intr-un pom din cauza ca isi admira modelul de pe unghiile false de 5 cm cu o viteza de 120km/h. Tati deja e in faliment, vacile nu mai dau lapte, gainile se oua rar. Nu mai are bani de extensii asa k a ramas cu matura ei naturala decolorata la maxim pe care si-o intinde cu placa acasa. Gata cu saloanele, cu tratamentele corporale, cu sala de fite, cu masina la scara. Nici nu stia ca pe tocuri de 12 e atat de greu sa mergi.

Au prins-o controlorii pe RATB ca se asezase in fata langa sofer fara bilet. Sa o dea jos si alta nu. Noroc ca era cu tencuiala pe fata si mai facea si ea din ochi la unu, la altu si si-au facut mila. Era a doua oara in viata ei cand folosea autobuzul si ea stia ca plata e inainte sa te dai jos din masina , nu inainte sa urci in ea.

Si-a modificat pagina de HI5. Acum e mai golasa ca niciodata, mai extrovertita si mai deschisa noilor provocari mai ceva ca un alpinist inainte sa urce pe Everest.Si-a pus si poze de la locul de munca: s-a angajat ca animatoare ca altceva oricum nu stia sa faca. Fetele sunt de treba, stiu care e mersu si o mai invata si pe ea cum sa faca sa aiba cat mai mult succes. Acum ca e singura , trebuie sa isi gaseasca repede un inlocuitor pana nu vine chiria ca ramane pe strazi mititica. Mosneagul care mereu o ajuta la greu a dat ortu popii cand a vazut ca factura pentru micile cumparaturi facute de ea la Viena. Nu e vina ei ca i-a dat cardul si a spus sa isi cumpere ceva frumos.

Acum noroc ca vine caldura. Nu mai da bani pe haine ca si-a luat destule batiste cu care sa se imbrace anul trecut.

Niciun comentariu: