miercuri, 8 octombrie 2008

Bursa a fost suspendata

Nu ma pricep eu cine stie ce la burse si tranzactii economice insa cand am vazut scris mare "Bursa Bucuresti a fost suspendata" m-am gandit ca nu e de bine.
De cand cu criza economica din state cauzata de nemarginita inteligenta si darnicie a celor care ofera credite "chiar si unei pisici"(citat de la antena1) si la noi vad ca totul se duce de rapa.
Nu ma asteptam sa fie Romania o insula de sine statatoare si sa nu fie afectata dar gandul ca ne ducem de rapa devine unul care ma bantuie.

Ca orice chirias ,platim si noi chiria imensa tot in euro iar cand acesta se bate la cotatii cu lira sterlina nu sunt deloc exaltata. Problema e ca toate aceste cresteri brutale vin si pe fondul unor chirii in continua crestere. Va deveni un lux sa studiezi in capitala. Mai bine dau banii de chirie pe o facultate particulara din afara tarii, macar as face ceva concret cu ei.

Nu era destul o criza economica mondiala, noi avem si norocul de a fi condusi de niste cretini incompetenti care promit si luna de pe cer,umilindu-se in ultimul mod posibil cu speranta ca vor fi revotati. Nu ma pricep eu la politica dar cand vezi ca toata lumea se plange, cand toti sunt nemultumiti, cand poti sa iti iei 2 bluze cu o pensie buna, nu trebuie sa fii foarte destept sa realizezi in ce porcarie ne aflam.

Dragii nostrii alesi, sunt convinsa ca nu stiti cum e sa mananci cartofi copti cand nu mai ai bani.Cred cu tarie ca fiii si fiicele dumneavoastra se ingroapa in D&G si Versace si merg numai cu masini scumpe. Noi, restul mergem cu tramvaiul si autobuzul si metroul si majoritatea ne bucuram la 2 perechi de sosete noi. De citit nu stiu cat veti citi ,insa pentru prima data imi exprim rar,clar si tare dezgustul.

Sa nu fiti votati niciunii.

5 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

cu siguranta nu va merge lumea la vot....ar trebui sa se faca si la noi o campanie publicitara ca cea din America.... http://www.collegehumor.com/video:1832128 ...asa ca...DON'T VOTE!!

Anonim spunea...

pai da mai pitu, tu n-ai inteles ca in Romania nu conteaza cu cine votezi? in America functioneaza ca deh, poate chiar ii ajuta sa il aiba pe Obama sau pe celalalt. Pe noi nu, la noi sunt toti la fel.

Iohonney spunea...

trist dar adevarat...

Anonim spunea...

bursa se va redeschide, nu inseamna ca s-a inchis de tot