luni, 20 octombrie 2008

Restricted

Dupa ce a inceput nebunia cu Pitzipoanca, a aparut si moda profilului sau albumului restrictionat. Cum se mai etaleaza atunci ele? Cum mai "moare dusmanii de oftica" de cat de talentate si cat de arfiste sunt? De ce e trendy sa ai fitze? De ce acum li se spune arfe sau harfe? De unde provine aceasta conexiune?

Toate sunt multi-talentate, dar intrebarea e la ce? La scoala se duc sa isi faca poze cu tenta obscena pe catedre si banci(materie care nu cred ca a intrat inca in aria curiculara a elevilor de gimnaziu si liceu. Poate se va crea o facultate si un master.)
Manichiura si pedichiura e facuta in saloane, deci nici aici nu se poate vorbi de un talent artistic poate doar de o dorinta de a atinge infinitul cu unghiile din plastic .
Hainele de nunti si cumetrii sunt si ele ori cumparate de la Armani si pomelnicul, pentru cele avute, ori create cu foarte mult bun gust si simt al esteticii de croitoresele din cartier.Acestea sunt asortate cu cocuri stil etajul 10 sau bucle incretite cu firul de la feon.
In ceea ce priveste accesoriile, acestea sunt diverse variatii in jurul covrigilor impletiti sau a cozonacilor de sarbatori. Inelele cu sticla extra-pretioasa sunt si ele pe val, cu precizarea ca este nevoie de cel putin 3 pe fiecare mana pentru o asortare completa.
Lanturile sunt insirate de epoca renascentista, insa in varinata romaneasco-rurala: lant de fantana,lant de priponit animale de talie medie sau mare.

De ce atat de multa osteneala daca lumea nu poate sa vada.O asemenea varietate si unicitate trebuie admirata, asa ca lasati lumea sa va vada,chiar daca la sectiunea "asa nu".

3 comentarii:

Anonim spunea...

stilul este o valoare. a te costuma intr-un anume fel, a alege o anume coafura sau culoare inseamna talent. inca studiez specia. brb.

Iohonney spunea...

Bogd iti urez mult succes in cercetarea ta.te astept sa be right back.

Anonim spunea...

Hahhha! Tare!