miercuri, 19 august 2009

Iubita mea, hai sa fim romantici

Astazi , 19 august 2009, se implinesc exact 2 ani de cand tata si a lui minunata sotie S. au hotarat in fata ofiterului starii civile ca e momentul sa oficializeze frumoasa lor relatie care dura deja de ceva timp. A fost o cununie foarte restransa, cu 2 miri, 2 nasi si 2 martori( printre care unul eram si eu). Petrecerea de dupa a fost o surpriza totala pentru ca absolut nimeni habar nu avea ce se intamplase cu 2 ore inainte si toti credeau ca e doar o duminica ca oricare alta in care ne intalnim sa stam la masa.

Acum ca a venit momentul celebrarii minunatului eveniment, cei doi s-au hotarat sa plece intr-o romantica excursie la munte, pe Ceahlau mai exact, unde aveau sa urce pana la cabana Dochia si ceva cascada prin zona. Zis si facut. S-au imbarcat ieri in masina, au plecat voiosi spre aer curat si liniste si ca doi temerari au urcat pe munte pana la destinatie. Problema insa e vremea care, de cum au ajuns, s-a trasnsformat din vara racoroasa in inceput de iarna cu ploaie + grindina si putina zapada. Au ramas cazati sus intr-o camera de 7 persoane , fara geamuri si plina de purici. Un fel de buncar cu insecte pentru care trebuie sa platesti.

Pentru ca ei au plecat pe vreme buna cu soare si teren uscat si pentru ca nu sunt impatimiti ai muntelui de fel, au niste tinute mai potrivite pentru o plimbare pe faleza din Eforie decat pentru peripetii pe munte. Acum stau la masa si ochesc orice grup organizat ca sa se tina scai de ei pentru a ajunge in siguranta inapoi la civilizatie.

Si uite cum escapada romantica s-a cam dus de rapa, cum planurile se schimba cum ai spune "ploua" ca doar asa se intampla mereu cand vrei cu adevarat sa iti iasa ceva. Dar fiecare cu romatismul lui, important e sa ai puterea sa razi si cand se intampla astfel de schimbari drastice in situatiile cele mai nepotrivite.

Pentru draga mea jumatate de familie care se sarbatoreste azi , dedic cea mai minunata melodie si sper sa dansati impreuna "till the end of love" :

Un comentariu:

Anonim spunea...

728 0
385 7
746 9
50 9
309 8
527 2
530 9
546 4