luni, 13 iulie 2009

Summer hit- Cycy style

De cand astepta ea mititica sa vina caldura si sa aiba in sfarsit un pretext sa mearga despuiata pe strada. De cand nu mai are masina, merge cu taxi insa si asta vrea bani asa ca plimbarile din timpul zilei care nu includ cafele pe Decebal sau Dorobanti de fac cu autobuzul. Si apari o data sau de doua ori cu fusta pana sub talie, insa cand incep libidinosii sa urle dupa ea ca gibonii in calduri te mai gandesti daca chiar iti e atat de cald incat sa nu poti suporta neam de textila pe tine.

Se poarta lejer si larg, sa fie cat mai feminina sau stramt si lucios cand vrea atentie. Fara tocuri de 12 nu duce nici gunoiul la ghena. Slava cerului ca a invatat sa mearga pe ele ca de cateva ori era sa ajuga la urgente cu ruptura de falca din cauza cazaturii de la mare inaltime. Se machiaza lejer , ii ajunge un rimel si un fond de ten o saptamana intreaga chiar.

Cand nu e weekend sa merga la Mamaia, merge la piscina zilnic pentru ca bronzul de solar din timpul anului trebuie mentinut si chiar imbunatatit. E al 132147320328 rand de piele care i se cojeste dar pentru o piele ca de negresa trebuie sa suferi mai ales daca natura te-a facut alba ca branza feta. Se pozeaza cu fetele in toate ipostazele sugatoare de burta si umflatoare de sani ca sa aibe poze frumoase de agatat "bastani" pe internet. Si-a luat si teapa saraca cand a iesit la suc cu unu care avea un Logan. Auzi rusine: sa fie ea vazuta in asa masina..o Dacie. Nu a mai povestit nimanui de teama sa nu i se compromita imaginea pe vecie.

La mare are job full time:Frumoasa in club.E o munca grea, numai cu ture de noapte si trebuie se fie extrem de vigilenta sa nu cumva sa ii scape din ochi vreun potential sponsor ca e jale. Pierde painea de la gura si poate sansa sa atinga apogeul in cariera :nevasta de smecher sau de fotbalist trendy. E platita cu comision direct din vanzari: isi vinde bine imaginea, bea si ea un wisky cu Redbull, mai iese la un pranz a doua zi, si daca are noroc e sponsorizata si cu o excursie in tarile calde pentru intarirea relatiei proaspat formate. Si nu ma intelegeti gresit, ca ea nu merge gratis ci plateste cu varf si indesat tot ceea ce i se ofera cu ce are ea mai scump: pe sine.

Cam atat pentru moment. O sa revin cu detalii cum mai dau de Cycy prin capitala.

Niciun comentariu: