duminică, 16 martie 2008

sambata seara

am iesit vineri seara in Expirat si din motive lesne de inteles ,sambata am stat ca pitulicile in casa.aia mai mare, a plecat la radio si noi ,ca niste surori bune ,am stat sa ascultam ce face acolo.
de pe la 20 la 21 citisem deja blogurile pe care le citesc de obicei,cautam si altele noi,m-am amuzat dar nu mai aveam ce face.era aproape o premiera sa fie sambata si sa stau acasa.la televizor nu mai erau Surprizele (mare tragedie) iar in rest chiar ca nu era nimic.era un film cu tenta porno pe Euforia pe la ora 21 fara bulinutza(cu aceasta ocazie anuntam CNA-ul..sunt convinsa ca cei de acolo imi citesc blogul zilnic :D ).
ca atunci cand esti plictisit,nu ai chef sa faci nimic chiar daca ai ce face.am teme de predat si proiecte de inceput, dar cine sa faca asta???
au inceput tratamentele de infrumusetare.colega cu ligheanul se pregatea de o machichiura-pedichiura.eu vegetam pe scaun.ceva muzica lalaia incet.
slava cerului ca la 22 a inceput Partydul.desi starea mea nu era mai buna,acum aveam o ocupatie serioasa.Olix isi etala usorul accent la radio iar muzica era foarte buna.dupa inca o ora de google-eara si de citit bloguri am inceput cu exerctii fizice la domiciu pe ritm de house.eram intinse pe jos ca 2 placinte si invarteam la bicicleta imaginara.exercitiile la domiciliu au mereu ceva haios.daca faci acceasi chestie si dai bani ca sa o faci in alta parte de fata cu femei straine,se cheama aerobic si e foarte bine vazut.daca o faci acasa pe covor ,imbracata in pijamale arati ca un vierme agitat.
te distrezi bine si acasa.important e sa ai langa tine persoanele potrivite.sa ai cu cine te amuza de tine sau de altii,sa ai cu cine vorbi si de bine si de rau,sa ai de la cine sa ceri o lingura de zacusca cand nu mai e nimic altceva de cerut.nu e un norisor la roblogfest dar vreau sa spun:
"Multumesc pitulici!va ador.."

6 comentarii:

Anonim spunea...

nice life...viata in jurul unui amarat de calculator...chiar daca bucurestiul este un oras infect si poluat sigur mai e si altceva de facut decat sa ne stricam ochii la un monitorsi ca sa ne citim aberatiile care ne trec prin cap
@n0n!m

ar16zpy spunea...

Pitu pitu! si eu te adorez! Sa ne fie viatza buna!

Anonim spunea...

surprize, euforia...
cam urate preferintze :)
mai rezista expiratu'?

Iohonney spunea...

suprizele erau o gluma,iar pe euforia ma mai uit din cand in cand fie sa imi golesc complet mintea(cu emisiunea getei voinea sau cu shoppingul-pasiunea mea),fie mai vad rar niste sfaturi pentru infrumusetare.prin exemplele de emisiuni cautam sa pun in antiteza ce se intampla in general sambata seara(iesit in club sau ceva de genu) si ceea ce am facut in aceasta sambata speciala(faptul ca am stat in casa fara prea multe optiuni de a petrece timpul liber).
multumesc de comment.iti citesc blogul cu placere.

Anonim spunea...

...frumos post-ul (ceea ce ai scris, nu ceea ce ar trebui eu sa tin in perioada asta)...ce sa zic...ne-am gasit...o boema...o nebuna....si una intre astea 2....:)

ar16zpy spunea...

Eu sunt boema sau nebuna? Cred ca mai degraba boema. Desi nici prea sanatoasa nu-s. Da am suflet bun. Cateodata. Mai rar, ce-i drept. =))