duminică, 2 martie 2008

wicker park

nush cati dintre voi ati vazut filmul "Wicher park" dar e fenomenal.plang la filme.recunosc.la "the notebook" am plans de la inceput pana la sfarsit fara un motiv logic.filmu asta insa m-a socat atat de mult incat nu pot sa plang.nu vreau sa ma povestesc nimic.e prea frumos si prea trist in acealasi timp.jur ca daca as avea aceeasi soarta as inebuni.
dragostea iti ia mintile.cate prostii am facut tocmai pentru ca nu suport jocurile stupide ale dragostei.nu pot sa rezist sa nu te sun dupa ce ne certam chiar daca e vina ta si stiu ca fac rau.vin dupa tine si la capatul lumii chiar daca stiu ca n-o sa ma mai pretuiesti la fel.te sufoc cu dragoste si atentie pentru ca nu ma pot abtine.ar mai fi multe de spus dar deschid obloane de mult trase.iubiti cat puteti de mult.irational.pe cat posibil.nu se stie cand vei mai iubi.

ps:asculta stereophonics-maybe tomorrow.e divin..

5 comentarii:

bubu spunea...

cand iubesti faci lucruri pe care nu credeai ca le vei face niciodata...asa e iubirea...un sentiment nebun care te face sa ti pierzi capul...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
ar16zpy spunea...

Am eu un talent de a va servi pe tava tot felu de filme lugubre care incranceneaza creieru. Asa aprinsa ca la filmu asta nu te-am mai vazut.
Ioana: BHAAA..nu mai pot!! Sparg monitoru!! NUUU...DE CEEE?? asa-ti trebe, PROASTO!! :))

Once-upon-a-time spunea...

"the notebook " este filmul vietii mele!!!
deci te rog (subliniez) INSISTENT :)) sa nu aduci vorba de el pt ca ma ai pe constiinta :)
te pup , Cristinuca!

Costin spunea...

1. asculta stereophonics-dakota...cuts to the core...pe mine cel putin.

2. stai calma.si baietii plang cateodata :))...dar RAR!da? rar! suntem duri,da? DURI! :-j:-j pt mine merg,printre multe, filmele cu tom hanks: forrest gump, naufragiatul... damn good movies...:-s :-<...